Wat weet ik over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat weet ik over Microsoft Sharepoint?

Het eerste dat u over Microsoft Sharepoint moet weten, is dat het is ontworpen als een webgebaseerde samenwerkingstool. Sharepoint is ontworpen rond het idee dat groepen mensen kunnen samenwerken aan projecten, ongeacht waar ze zich bevinden. Het is in feite ontworpen rond het idee van business intelligence en zakelijke samenwerking. Dit is een zeer goede ontwikkeling omdat het betekent dat meer bedrijven de voordelen van het Sharepoint-platform zullen kunnen benutten en daarom deze functies in hun voordeel zullen kunnen gebruiken.

Een van de meest gebruikte functies door Sharepoint-gebruikers is de mogelijkheid om webgebaseerde e-mailtoepassingen te maken. Dit is vooral handig voor kleine en middelgrote bedrijven Sharepoint modules. U kunt de applicaties gebruiken om uw contactlijsten, uw e-mailcampagnes en zelfs uw webgebaseerde wervings- en personeelsbeheersystemen te beheren. Dit alles wordt gedaan zonder dat u nieuwe werknemers hoeft aan te nemen en te trainen, wat een zeer groot voordeel is als u net begint in het bedrijf.

Het laatste dat u over Microsoft Sharepoint moet weten, is dat er tal van toepassingen van derden zijn die kunnen profiteren van de functionaliteit die Sharepoint biedt, maar de meeste van deze toepassingen van derden worden niet echt door het bedrijf gemaakt. Daarom is het meestal een goed idee als u deze applicaties niet aanschaft, maar ze in plaats daarvan op uw eigen computers installeert. Op deze manier kunt u deze applicaties zowel voor training als voor zakelijk gebruik gebruiken. De voordelen van deze toepassingen zijn onder meer: u kunt documenten en werkitems delen tussen meerdere sites, u kunt webgebaseerde wervingsapplicaties ontwikkelen, zodat u uw zakelijke e-mails kunt beheren, waar u ook bent, enzovoort.

Meer info over dit artikel: https://sharepointmodules.nl/