Voordelen van communicatietraining – 10 tips voor het verhogen van de productiviteit van uw personeel Work

Voordelen van communicatietraining – 10 tips voor het verhogen van de productiviteit van uw personeel Work

Een van de beste dingen die u altijd kunt doen, is al uw medewerkers een goede Anker & Kompas aanbieden. Geef een aantal basiscursussen over goede communicatieve vaardigheden aan uw medewerkers. Wijs ook enkele basisboeken voor communicatietraining toe om regelmatig te lezen en laat uw medewerkers vervolgens een kort verslag maken over wat ze hebben geleerd.

communicatie training

U kunt ook een "tweerichtingsradio"-apparaat overwegen dat u iedereen op de werkplek op één manier kunt geven om te gebruiken om met de rest van het kantoor te communiceren. Deze radio's moeten op individuele basis worden gebruikt en mogen nooit een bericht met een andere persoon of werknemer delen. Probeer het gebruik ervan te beperken tot één persoon tegelijk. Dit vermindert verwarring en communicatieproblemen. Als alle communicatieapparatuur in gebruik is, probeer dan een aantal basisregels vast te stellen, zoals wanneer een van uw medewerkers u belt, ze zacht en langzaam moeten spreken, zodat andere mensen helemaal niet hoeven te merken dat ze praten.

Probeer tot slot een systeem te vinden waarmee uw managers gemakkelijk telefonisch contact kunnen houden met hun medewerkers. De technologie is in de loop der jaren enorm vooruitgegaan en nu kunt u verschillende op internet gebaseerde systemen vinden waarmee managers vanuit het comfort van hun bureau snelle telefonische kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren. Met deze systemen kunnen uw managers niet alleen hun team controleren, maar kunnen ze ook met hen in contact blijven via fax, semafoon of e-mail. U hebt een kwaliteitssysteem nodig als u het maximale uit uw communicatie-investering wilt halen, dus u moet ervoor zorgen dat u een goed internetproduct vindt. U kunt deze systemen tegen lage prijzen vinden en soms kunt u ook gratis proefversies krijgen.

Klik hier: Anker & Kompas