Tips en technieken om het gesprek tussen ouders met uw kind te verbeteren

Tips en technieken om het gesprek tussen ouders met uw kind te verbeteren

In een onderzoek onder gezinnen ontdekten Hart en Risley dat gezinnen die vaker met hun kinderen spraken, meer geneigd waren een grote verscheidenheid aan woordenschat te gebruiken. Hoewel dit niet veel te maken leek te hebben met opleidingsachtergrond, concludeerden de onderzoekers dat ouders die meer met hun kinderen praatten, natuurlijk meer diepgaande en gevarieerde gesprekken zouden kunnen voeren. Deze bevindingen komen overeen met ander onderzoek. Lees verder voor tips en technieken om de oudergesprekken met uw kind te verbeteren.

oudergesprek

Parent Talk is een gratis e-learningcursus die op kracht gebaseerde gehechtheidsouderschap leert oudergesprek. Deze online cursus biedt praktische hulpmiddelen en positieve boodschappen die een enorm verschil zullen maken in de ontwikkeling van uw kind. De cursus is geweldig voor ouders van alle leeftijden en vaardigheden, vooral degenen met kinderen met speciale behoeften. De cursus biedt strategie├źn die u kunnen helpen een sterke relatie met uw kind op te bouwen en tegelijkertijd een positieve en verzorgende omgeving te bieden. Deze e-learning cursus is bedoeld voor ouders van kinderen met verschillende behoeften en een positieve benadering.

Het Parent Talk System is een op vaardigheden gebaseerd programma dat ouders leert effectiever te communiceren. Ouders leren de juiste taalpatronen te gebruiken en met kinderen te praten. Het heeft zelfs een hoofdstuk waarin de 10 beste/10 slechtste dingen worden besproken die u tegen uw kind kunt zeggen. Het is een geweldige bron voor ouders van alle leeftijden. Het kan in veel situaties worden toegepast, van voorlezen tot spelen met de hond.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Hetsen & Visschers