Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – Waarom u een makelaar zou moeten gebruiken?

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – Waarom u een makelaar zou moeten gebruiken?

Mijn huis verkopen via een makelaar op internet kan me tijd en geld besparen. Ik hoef nu alleen nog maar contact op te nemen met mijn makelaar en haar te vertellen dat ik een huis wil verkopen via een makelaar. Ze belt me, we ontmoeten elkaar persoonlijk en ik verkoop het huis. Ik besteed nu minder tijd aan het onderzoeken van onroerend goed en meer tijd aan ontspannen en genieten van mijn leven. Ik krijg nog steeds alle gebruikelijke service van de makelaar, zoals het boeken van het huis wanneer het op de markt staat, het krijgen van prijzen voor het onroerend goed en zelfs het krijgen van de sleutels (wat een uitkomst is omdat ik niet bij het huis kan zijn om het te inspecteren).

Ik hoef me ook geen zorgen te maken over het zelf verkopen van mijn huis makelaar den haag centrum. Ik heb ervaring met het verkopen van huizen, maar het was jaren geleden en ik was er niet zo goed in. Ik had in de loop der jaren een paar huizen gekocht en ik heb het altijd aan de makelaars overgelaten om de klus te klaren. Als ze het verknoeien, krijg ik niet betaald voor mijn werk. Met een makelaar kan ik ze laten zien wat je te bieden hebt en ze kunnen de klus klaren, wat een snellere service voor mij betekent en ik hoef geen onderzoek te doen of rond te neuzen.

Het belangrijkste voor mij is het geld. Als ik een huis via een makelaar verkoop, krijg ik ongeveer tweederde van de commissie. Nu ik weet hoeveel ik ga krijgen, kan ik mijn huis iets hoger prijzen dan ik oorspronkelijk had aangegeven. Als ik het huis voor meer kan verkopen dan ik aanvankelijk had aangegeven, kan ik het extra geld zeker aan een makelaar rechtvaardigen.

Klik hier voor meer informatie: https://mijnverkoopmakelaar.nl/