Hoeveel bitcoins zijn er ooit nodig?

Hoeveel bitcoins zijn er? Dit is een vraag die menig internetondernemer, speculant en investeerder heeft beziggehouden, aangezien de waarde van deze digitale valuta blijft groeien. Er lijkt geen limiet te zijn aan hoeveel geld mensen bereid zijn te betalen voor deze virtuele valuta, en het is waarschijnlijk dat de prijs van bitcoins zal blijven stijgen. Om te voorspellen hoeveel bitcoins er ooit zullen worden gemaakt, moet u begrijpen hoe het proces van creatie werkt. Dit proces is buitengewoon complex en alleen experts die zijn opgeleid op het gebied van financiën en de software die het aanstuurt, zijn in staat om de toekomst nauwkeurig te bepalen.

Om deze vraag te beantwoorden, moet je kijken hoe bitcoins werken. Kortom, wanneer u de hoofdsite voor bitcoins bezoekt, ziet u een pagina met enkele nummers. Deze nummers, de satoshis genoemd, geven aan hoeveel bitcoins er in werkelijkheid bestaan. De maker van dit virtuele geldsysteem heeft drie willekeurige getallen gekozen, het genesisblok genaamd, om aan iedereen die de site bezoekt te geven.

Nu weten we allemaal dat bitcoins niet echt dollars zijn, maar in plaats daarvan slechts digitale stukjes computercode.

Tot op de dag van vandaag weet niemand hoe hij daadwerkelijk een zwaartepunt moet maken, en de wiskunde die daarbij komt kijken is voor de meeste mensen te moeilijk om te begrijpen. De bitcoins die via dit proces zijn gemaakt, worden echter op dezelfde manier gewaardeerd als gewone dollars. Ze zijn op geen enkele manier iets echts of tastbaars waard. Het systeem dat deze bitcoins toewijst, kan echter de manier waarop ze worden behandeld veranderen.

Stel dat u bijvoorbeeld geld naar uw vriend wilt sturen. U besluit uw dollars om te zetten in bitcoins. Wanneer u het geld overmaakt naar de rekening van uw vriend, ontvangt u geld in de vorm van bitcoins. Op dat moment heeft uw vriend alle hefboomwerking die hij of zij normaal zou hebben, omdat de dollars die u hebt gestort nu eigenlijk een echte waarde hebben. Deze hefboomwerking geeft u een voordeel ten opzichte van andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het kopen van dollars bij u.

Als je tienduizend dollar aan bitcoins hebt, kun je online voor bijna tienduizend dollar aan dollars kopen. Als je maar vierduizend dollar had, dan zou je online maar vierduizend dollar hebben. Dat lijkt niet veel kracht, maar als je erover nadenkt is dit het equivalent van honderdduizend dollar. Het is een enorme hefboomwerking. Hoe meer bitcoins je hebt, hoe meer hefboomwerking je hebt. En dat maakt het heel gemakkelijk voor mensen om grote aankopen online te doen met hun kleine budget.

Zoals je kunt zien, maakt het niet echt uit hoeveel bitcoins je per se hebt, want zolang je er een groot aantal hebt, kun je online elk bedrag aan dollars kopen. Als je maar twee of vierduizend dollar hebt, dan is het vermogen hetzelfde, maar je zou niet wegkomen door online tienduizend dollar aan dollars te kopen. Dit is het mooie van uw eigen virtuele geld: het stelt u in staat uw dollars op elke gewenste manier te gebruiken.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u toegang kunt krijgen om uw dollars te gebruiken. Als u al veel bitcoins heeft, kunt u dit virtuele geld gebruiken om uw dollars online te gebruiken. U kunt een grote nieuwe rekening openen en daar een hoop geld aanhouden, zodat u elke keer dat u een verkoop doet of een cheque uitschrijft, een procentpunt aan uw saldo toevoegt. Dit verhoogt uw koopkracht, omdat u online meer dollars kunt kopen.

Maar misschien wel de belangrijkste vraag is hoeveel bitcoins er ooit nodig zullen zijn. U hoeft niet bij te houden hoeveel dollars u in uw online portemonnee heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoeveel u de afgelopen week aan boodschappen of schoenen heeft besteed. Aangezien u uw privésleutel heeft, die alleen u heeft, kunt u uw bitcoins gebruiken alsof het gewone dollars zijn. Op die manier weet u, als u wat extra geld nodig heeft, hoeveel u moet kopen, wanneer u het nodig heeft en hoe snel u het kunt krijgen.

Bitcoins kunt kopen  bij Bitcoin Meester

Krijg meer informatie hier
https://www.bitcoinmeester.nl/

No tags 0