Handvestscholen wilden inschrijving uitbreiden

Charters gezocht

Handvestscholen wilden inschrijving uitbreiden

Handvestscholen willen hun inschrijving uitbreiden om aan de vraag te voldoen. Volgens de SCS zijn er nu 13 openbare charters die meer leerjaren en inschrijvingen willen toevoegen. Niet alle charters voldoen echter aan de succescriteria van de staat. Vijf charters werden goedgekeurd op basis van hun prestaties, terwijl drie andere werden afgewezen vanwege technische problemen.

Als charterverkoopassistent verleen je klantenservice en beantwoord je vragen van klanten. Je verzamelt ook feedback en onderhoudt een hoofdgegevensbron Charters gezocht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om statistieken bij te houden, een kalender bij te houden en informatie bij te houden over huidige en aankomende evenementen. Je bent ook verantwoordelijk voor het organiseren en bijwerken van webpagina's van het mediacentrum en het begeleiden van bezoekers van VIP-trainingskampen.

Met een nieuwe website kan STM Charters hun activiteiten uitbreiden naar zakenreizen en vakantiereizen. Hoewel ze al 12 jaar deel uitmaken van Short's Travel Management, had het bedrijf een zelfstandige online aanwezigheid nodig om hun bereik te vergroten. Momenteel richten ze zich op collegiale sportteams en vrijetijdsreizigers, maar wilden ze ook uitbreiden naar executive travel.

Het vinden van de juiste bemanning voor uw bemanning is net zo belangrijk als het vinden van de juiste boot. Het is niet zo moeilijk als het klinkt; er zijn charterbedrijven die op zoek zijn naar de juiste bemanning voor uw bedrijf. Een bemanning met uitgebreide ervaring in de branche kan gasten een hoog serviceniveau bieden en een vlotte zeilervaring voor iedereen garanderen.

Voor meer informatie zie: AWservice